Events
15/03 Learnbeat Bootcamp maart 2018
15 maart 2018
Learnbeat
Learnbeat organiseert op donderdag 15 en 16 maart in Leiden een tweedaagse training. Deze Bootcamp is speciaal voor docenten die vaardigheden en concrete oefening willen met het inzetten van digitale tools in de klas en het zelf maken van lessen.

Tweedaagse training digitale lesmiddelen inzetten en zelf digitale lessen maken

Deze Bootcamp is speciaal voor docenten die vaardigheden en concrete oefening willen met het inzetten van digitale tools in de klas en het zelf maken van lessen. Wanneer en waarvoor gebruik je digitale lesmiddelen? Wat kun je doen met dashboards, feedback en gepersonaliseerde oefening? Hoe maak je zelf eigen digitaal lesmateriaal voor je leerlingen?

Programma
We beginnen met een introductie over digitale didactiek en de tools die er beschikbaar zijn. Vervolgens krijg je de tijd om met een les of lessenreeks aan de slag te gaan. Tussentijds bieden we korte breakoutsessies aan, waarin we verschillende aspecten van digitaal lesgeven en gepersonaliseerd onderwijs behandelen. Die sessies komen meerdere keren langs; je bepaalt zelf wat je op welk moment nodig hebt. Ook is er ruimte om met collega's van andere scholen ervaringen en tips uit te wisselen.

Logistiek en kosten
De training start op donderdag 15 maart om 10.00 uur en eindigt op vrijdag 16 maart om 15.00 uur.
Het programma is inclusief:

  • Tweedaagse training
  • Lunches
  • Borrel en diner
  • Overnachting in een hotel
  • Gebruik van Learnbeat tot het eind van het schooljaar met al je klassen
  • Certificaat van deelname

De totale kosten bedragen € 345 per deelnemer.
Deelname is op basis van beschikbaarheid. Je kunt een plek reserveren via het formulier hiernaast.

Like of volg ons op